E r i c h s e n ‘s … W e b

sidste ændringer 2020-12-10
QuickLinknyeste “indlæg”

Manglede der noget? Du hørte forspillet til “Sombre Forêt” (fra Guillaume Tell)
klik “play” for at høre den hele med Marina Rebeka i Bayerische StaatsOper 2014

H v a d   e r   d e t   h e r ???

Se “Om denne Side” nederst

English speaking ???

You’ll find an “About” at the bottom of this page

På dette websted vil du finde emner med bl.a. følgende stikord:

Katerina, Hjertetransplantation, Violetta, genealogi, Lina, Verismo, Maffioletti, opera, Speranza, HeartMate, Tretyakova, familiehistorie, Netrebko, LVAD, Mathilde, sopran, Lisette, Monarcha, Riget, Garanča, hjerterdame, Scappucci, Spirito, Dmitri, HTX, Thaïs, bonusår, Rebeka, Agnetha, organdonation, Oropesa, Revivre, Anna, oplevelser, Hvorostovsky, Lucia, Elīna, sygdom, Norma, WebTrees, Marina, Carmen, forfædre, Carla.

🙂 Der er søgefunktion nederst på alle sider 🙂
search function at the bottom of each page

Web-stedet er dynamisk, d.v.s. at der løbende sker opdateringer eller ændringer af indholdet, ligesom nye emner/sider kan komme til, og gamle kan udgå. Undtagelsen er fanen “Journal”, der fungerer som en “blog”, hvor der blot “lægges på” uden ændringer af eksisterende indhold.
Samtidig er siden indgang til forskellige projekter, hvoraf en del er spærret for almindelig offentlig adgang og derfor kræver tildeling af LogIn.

Nogle sider ses bedst i bredformat på f.x. smartphones.

Har du lyst med en kommentar, så brug Kontakt-funktionen (Write Me).

Udover at klikke på diverse understregede links, så husk også at klikke på alt, hvad der er af billeder og lignende – der kan gemme sig noget bagved 😉
❗ About media/material used at this site ❗ – – – not belonging to me:
I own nothing in this material, it is used in admiration for beautiful performances.
All material is found at public pages on the internet and it is used in a positiv and promoting spirit,
why I do not expect problems with owners. If so I hope owners will let me know. All credits go to the owners.

Our own Ancestors were just too ugly.
We had these from garage sales

Excuse me. Would you check the size of my batteries Please

project start 10-02-2008

om denne side

Hovedformålet var at få ”de små grå” i gang igen.

primo 2008
Som du vil kunne læse, har jeg været hjertesyg i flere år og haft flere hjertestop, men efter en hjertetransplantation er jeg nu i mit ”ottende liv” nærmest raskmeldt, og jeg forsøger at komme tilbage til en mere normal tilværelse. Jeg har desværre pådraget mig en mindre hjerneskade, og ”de små grå” trænger derfor til lidt ”dressur”.
Jeg har bl.a. udfordret hjernen ved at lave denne side på gammeldags maner – uden brug af andre hjælpemidler end en simpel text-editor. Næsten alle kommandoer er tastet ind, afprøvet, fejlsøgt, rettet og igen afprøvet og fejlsøgt, indtil resultatet fandtes tilfredsstillende. Det er ikke så let endda, og der testes stadig. (I dag i 2017 tester / leger jeg dog med helt andre mere tidssvarende værktøjer)

Samtidig gav det mig en mulighed for at få publiceret et andet større projekt, som jeg har haft gang i siden midten af 1970-erne (afbrudt af en meget lang pause, fordi jeg mistede overblikket) – – nemlig lidt slægtshistorie. Det lyder tørt og kedeligt, men sikke historier man kan falde over. Nogle af dem er ikke så lidt mere spændende end en moderne krimi. Desværre ”tilhører” alle historierne ikke min familie, men det gør dem da ikke ringere.

Øvelsen her består i at udtænke kreative søgemetoder og -kriterier for at finde og dokumentere de oplysninger, som man ”har en klar fornemmelse af”. Samtidig skal man have ”hele familien” på flere tusinde mennesker i hovedet og alligevel kunne holde dem adskilt. Det kan selvfølgelig ikke lade sig gøre, men ”de små grå” bliver da jævnligt sendt på overarbejde.

Denne publicering gav en uforudset bonus – genopfriskning af mine sprog. Jeg er begyndt at modtage mails fra hele verden – fra folk (langt-ude-familie), som er interesseret i oplysninger fra min genealogi. Denne korrespondance foregår som regel ikke på dansk.

Ind i mellem har jeg brug for at fortælle om mine ”grimme år” til en eller anden, og den fortælling vil du også kunne finde her. Jeg føler på den måde, at jeg fortæller min historie til hele verden.

Fordel ved denne metode: – – dem der ikke gider ”høre” på mig, kan bare lade være, og dem der har lyst, kan læse videre, – – jeg får det nok aldrig at vide og bliver så heller ikke ked af det 😉

I mit stille sind håber jeg, at nogen kan bruge mine oplevelser til noget
– – måske et bedre liv.
Dette er ikke hjemmeside med masser af familiebilleder, rejsebeskrivelser, vanvittige videos, tonsvis af musik, eller hvad du nu kan tænkes at foreslå. Det er en side, der hovedsagelig i tekst fortæller om noget, der hele tiden rører på sig et eller andet sted inden i mig selv.
Med denne hjemmeside kan jeg gøre dette og alligevel være ret så anonym samtidig med, at jeg er nødt til at stå inde for, hvad jeg skriver.
Den eneste måde jeg umiddelbart kan findes er via menupunktet “Write Me“.

Ramte du ved siden af, da du landede på min hjemmeside ???

Så er du meget velkommen til at forlade stedet igen
– i så fald ønskes du en rigtig god dag.

Du er også velkommen til at gå på jagt efter slægt, HeartMates eller hvad der dukker op både nu og i fremtiden.

About

This is a Danish Web Site which started with only one purpose ….

To train my former brain capacity back to normal
after several years of serious illness.

In connection with a heart disease …  Læs videre “About”