Jeg gider sq ikke flere OP-er

– april 2017

For et par uger siden sad fruen og jeg igen i Hamborg – altså sad er vel så meget sagt. Vejret var fint, humøret ditto, så motionen fik sit bidrag, for pr. cykel og gåben kom vi langt rundt i byen (og også udenfor). I Hamburg koster brug af cykler nemlig ikke noget (hvis man gør det rigtigt 😉 ), så der var også råd til et par besøg hos den helt lokale burgerkæde med alle de fineste råvarer, tilberedt mens du venter.
Hertil serveredes så et par forestillinger i Staatsoper Hamburg med to nyere sopraner i topform  og rigtig fine besættelser af de fleste andre roller.
Vi kunne endda have nået to forestillinger mere på den tid, vi var der, men jeg var bange for, at det ville være for meget på en gang,

Hvorfor kan man ikke det i København? Hamborg har mange forestillinger hvert år, oftest med gæstesolister eller debuter. Billetterne er billige, og selv de danske kongelige solister tager til Hamburg i gæsteoptrædender – Der er åbenbart ikke plads (og penge?) til dem i de relativt få opførelser i Operaen på Holmen.
Hvor er det synd for det gamle operahus i København.

Under opholdet tikkede så den dumme meddelelse ind, at Sundhedsvæsenet alligevel gerne vil se, om man kan operere på/i min mave. Derfor er jeg sendt fra en ekspert til specialist, der er mere ekspert, så må vi se, hvad han siger.
Jeg gider bare ikke flere operationer. Jeg har været “lukket helt op” fra hals til navle 5 gange grundet hjerte og hjælpepumper (HeartMates). Derudover har jeg været åbnet i brystet for at fjerne den ståltråd, der var sat omkring brystbenet ved min transplantation og er akut opereret i maven for brok, tarmafklemning og tarmslyng.
Ved siden af er så de utallige gange, jeg er blevet undersøgt gennem blodårerne i lysken eller halsen og flere andre “småreparationer” – det kaldes såmænd også operationer, og dem har jeg ikke mere tal på – det er rigtig mange.
– – – Og nu vil de sq åbne en gang til … nå, vi må vel se, hvad det bliver til.

PS: I dag behøver jeg iøvrigt ingen “tusser” – jeg er overstrøet med “naturlige kropsudsmykninger” i form af masser af ar plus nogle fine tennisbolde der, hvor alle andre (!!!) har en sixpack – så jeg savner ikke nogle nye.