Så er sommeren vel ved at være slut

august 2018

– – – uuuhh, den var vist lidt varm. Først i Venedig og senere endnu varmere her, så aktivitetsniveauet har været derefter. Nu er det bare næsten modsat. Man sidder pludselig og fryser i 20 gr. varme. Det har bl.a. også kostet et par småinfektioner.

En masse kontroller i den her måned har bekræftet, at det fysiske helbred vel er, som det skal være i min situation. Der er faktisk styr på alle mine diagnoser på en gang, og det er en helt ny fornemmelse.
Det psykiske helbred har også fået et par ordentlige boosts, så nu er jeg ved at være vinterklar – altså klar til vinterens mange begivenheder, der hænger på opslagstavlen, så det ikke bliver alt for kedeligt.

Her i august blev det til en vindunderlig oplevelse i Opera Hedeland, hvor den årlige forestilling simpelthen overgik sig selv – de kan altså noget derude i lergraven – og det er altså ikke bare opera, alle kan være med.
Billetterne til 2019 havde jeg allerede købt inden årets besøg, men hvis det bare bliver halvt så godt næste gang, er pengene givet godt ud.
Lina Johnson gav sammen med det øvrige hold en forrygende Lucia, men det kan du læse om på Linas side.

Så blev det tid til endnu en solo-herre-tur til det nordtyske.  Anledningen var et besøg hos og gensyn med en af verdens allerbedste sopraner gennem de sidste vel  omkring 25 år.
Hvem andre end Anna Netrebko – og hun skuffede absolut heller ikke denne gang. Hun har også sin egen side her på webstedet, så kik endelig på Annas side.

Alt det andet, som man egentlig burde  skulle nå, – tjah, det venter vel stadig, men i øjeblikket kan det ikke ødelægge humøret.
Der er også nogle, der påstår at den fysiske træning skal starte på hjertecentret lige om lidt. Må vel se om kroppen orker 😉

Det er velbare at citere en eller anden spillereklame

🙂 ” Livet er dejligt” 🙂

Det er længe siden, men …

sommer 2018

Er netop hjemvendt fra det sportsstævne, der af de europæiske hjerte-/lungeorganisationer (EHLT) afholdes hver andet år. Denne gang var vi i Lignano – et feriested mellem Venedig og Trieste. Det kan du læse mere om på “nettet”. Det var som sædvanlig ganske hyggeligt og sjovt.
Det var rygende varmt under hele opholdet – omkring de 30 gr.  alle dagene (og næsten ligeså varmt om natten). Et lyspunkt var dog, at der kun var 150 m til et skønt havbad i Adriaterhavet fra en fin fin strand.
Selvfølgelig blev der også plads til en uges “legen turist” på kanaler og i småstræder i Venedig by … Læs videre “Det er længe siden, men …”

Kan du førstehjælp ???

januar 2018

Det har jeg vist spurgt om før, da jeg et par gange selv har haft nytte af nogen, der har lært det. Dog har det alle gange på nær én været udført af personer som kan det som en del af deres profession – altså indenfor rednings- og sundhedssektoren.

Jeg tror, at jeg selv første gang blev undervist i begyndelsen af 1970-erne, og grundet mit gamle job er jeg blevet opdateret et par gange. Jeg har også brugt den viden – mest i mit arbejde, men også flere gange, når børnene fik større og mindre skader under deres opvækst.

Jeg har aldrig udført livreddende førstehjælp …  Læs videre “Kan du førstehjælp ???”

Er jeg mon ved at slå mig selv ihjel

november 2017

Det lyder lidt dramatisk, men siden sidst har jeg fået føjet et par nye diagnoser til mit Sundheds-CV.
Gad vide, hvornår det stopper, og man kan sq’ dø af dem alle. På den anden side kan man jo også bare træde ud foran en bil – en tendens jeg desværre er ved at tillægge mig, men det må jeg vel hellere gøre noget ved.
Siden sidst har jeg også mistet … Læs videre “Er jeg mon ved at slå mig selv ihjel”