Så er sommeren vel ved at være slut

– august 2018

– – – uuuhh, den var vist lidt varm. Først i Venedig og senere endnu varmere her, så aktivitetsniveauet har været derefter. Nu er det bare næsten modsat. Man sidder pludselig og fryser i 20 gr. varme. Det har bl.a. også kostet et par småinfektioner.

En masse kontroller i den her måned har bekræftet, at det fysiske helbred vel er, som det skal … være i min situation. Der er faktisk styr på alle mine diagnoser på en gang, og det er en helt ny fornemmelse.
Det psykiske helbred har også fået et par ordentlige boosts, så nu er jeg ved at være vinterklar – altså klar til vinterens mange begivenheder, der hænger på opslagstavlen, så det ikke bliver alt for kedeligt.

Her i august blev det til en vindunderlig oplevelse i Opera Hedeland, hvor den årlige forestilling simpelthen overgik sig selv – de kan altså noget derude i lergraven – og det er altså ikke bare opera, alle kan være med.
Billetterne til 2019 havde jeg allerede købt inden årets besøg, men hvis det bare bliver halvt så godt næste gang, er pengene givet godt ud.
Lina Johnson gav sammen med det øvrige hold en forrygende Lucia, men det kan du læse om på Linas side.

Så blev det tid til endnu en solo-herre-tur til det nordtyske.  Anledningen var et besøg hos og gensyn med en af verdens allerbedste sopraner gennem de sidste vel  omkring 25 år.
Hvem andre end Anna Netrebko – og hun skuffede absolut heller ikke denne gang. Hun har også sin egen side her på webstedet, så kik endelig på Annas side.

Alt det andet, som man egentlig burde  skulle nå, – tjah, det venter vel stadig, men i øjeblikket kan det ikke ødelægge humøret.
Der er også nogle, der påstår at den fysiske træning skal starte på hjertecentret lige om lidt. Må vel se om kroppen orker 😉

Det er velbare at citere en eller anden spillereklame

🙂 ” Livet er dejligt” 🙂