Så skete det

– maj 2015

Efter mere end 45 år på arbejdsmarkedet går den ikke længere. Forleden fik jeg mit livs sidste lønseddel.
Man ville af med mig og indledte derfor sidste år en fyringssag på grund af noget, man kalder mit dårlige helbred. Nu er jeg altså blevet fyret her fra sommerens start.

Det er egentlig ligegyldigt, da jeg allerede er berettiget til at få udbetalt pension (selv om jeg ikke er så gammel), så nu bliver jeg det, man kalder førtids- eller (for mit vedkommende) svagelighedspensionist.
At jeg ikke er helt enig i den måde, det hele er sket på, gider jeg ikke mere bekymre mig om, men det blev en dyr omgang for samfundet.
I min funktion ansatte man en langtidsledig, der konstant skal “passes op” (læs uddannes) af en med samme uddannelse som jeg. Jeg havde 15 års opdateret erfaring indenfor det specifikke område og og næsten 40 års viden om institutionen som helhed. Tjah!!!
Økonomisk betyder det ikke det store for mig, og tiden skal jeg såmænd nok få til at gå.
I fremtiden får jeg jo endnu mere tid til alt det, jeg ikke allerede har nået – så er det bare ærgerligt, at man ikke mere er så hurtig som for 25 år siden.

Forleden var også dagen, hvor jeg afsluttede min 8. årskontrol på Rigshospitalets Hjertecenter. Som vanligt med tilfredsstillende resultat, så nu tager vi et år mere.

Otte år som hjertetransplanteret – jo tiden sq går hurtigere jo ældre man bliver 😉