Arkivet

— jah, nogle vil nok sige, at  jeg er gået helt amok.
Nogle mener endda, at jeg er blevet tosset i hovedet. Dem om det – jeg nyder det 🙂
– Listen nedenfor indeholder de fleste af de arrangementer, jeg har “spurtet” rundt til, hvad jeg allerede har billetter til, og hvad der måske kunne være muligheder i fremtiden. Jeg har simpelt hen måttet oprette en kalender for at huske hvad, hvor og hvornår.
Kender jeg dig, og vil du med, så sig til. Jeg har rabatpriser på nogle forestillinger.

Derudover – behøver jeg vel egentlig ikke at sige – har jeg lyttet til og set så mange DVD-er og streamed så mange gamle forestillinger fra internettets arkiver, at jeg ikke kan tælle dem. Nogle i gode produktioner, andre i dårlige, dvs. nogle med topbesætninger, andre kan ikke synge, nogle i geniale regier, andre kunne ligeså godt være kastet på lossepladsen med det samme. Nogle har dog af en eller anden grund fortjent en plads i oversigten.
Jeg har indtil nu (dec 2018) også forsøgt at registrere alle de skønne oplevelser, som jeg har streamet til mit TV – de gratis glæder. I trit med den digitale udvikling er der nu så mange udbydere af forestillinger fra de gamle operahuse, at jeg nok må opgive denne omfattende dokumentation. Der vil fremover kun blive plads til TV-streams, der på en eller anden måde har gjort et stort indtryk.

ALLE har én ting til fælles – den skønne originale musik, der oftest blot på smukkeste vis fortæller en samtidig “pladderromantisk ugebladshistorie” :-), der ofte udvides med heltens dramatiske død.

Se mine lister her:

Besøgte Forestillinger
Wiener Staatsoper LiveStream Home
Metropolitan Opera, NY, Cinema (relive NFfields)
Andre Streams